Nieuwe site in aantocht!

5 Jul 2024

Heb je ze al gezien, onze nieuwste collectie oorbellen? De komende weken zullen er nog meer van deze beauties bij komen, dus hou onze shop goed in de gaten!

Naast al die nieuwe sieraden zijn we achter de schermen ook hard aan het werk aan onze nieuwe site. Want het is er tijd voor: All Over Piercings timmert nog steeds druk aan de weg en onze huidige site is een beetje uit z'n jasje gegroeid. Tijd voor vernieuwing en een nog betere shopervaring, dus! We kunnen er nog niet veel erover verklappen, maar de nieuwe site wordt echt supermooi en we zijn er van overtuigd dat het shoppen van je favoriete piercings en sieraden straks nog veel leuker gaat worden.

Heb je nog Spaarpunten? Maak ze op!

We hebben het eerder al op onze socials en in onze nieuwsbrief gezet, maar ons spaarsysteem gaat binnenkort op de schop! Heb je nog spaarpunten? Maak ze dan de komende tijd even op, we kunnen je gespaarde punten niet overzetten naar ons nieuwe systeem.

Heb je nog vragen over onze nieuwe collecties, onze andere sieraden, onze service of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

En hey, heb je alles tot het eind gelezen? Kudos! Shop dan meteen even met een eenmalige kortingscode om onze nieuwe shop-in-aantocht alvast te vieren! Gebruik code BLOGREADER724 voor 10% korting op je bestelling (geldig t/m 30-09-2024).