Shopnieuws! Sneak preview nieuwe oorbellen en nog meer nieuws

21 Jun 2024

Heb je ooit genoeg oorbellen? Wij vinden van niet, daarom zijn we de afgelopen tijd ook hard op zoek gegaan naar de mooiste, nieuwe aanwinsten voor onze shop. En we hebben ze gevonden, natuurlijk! Superveel verschillende soorten, vormen en patronen. Groot of klein, allemaal absoluut perfect om je earparty aan te vullen of juist een prachtige, minimalistische look te creeeren. 

Nieuwe collectie in aantocht!

Een van onze nieuwste aanwinsten is een supermooie en supergrote collectie oorbellen in allerlei verschillende vormen. Subtiele oorstekers, classy parels, prachtige hangers met allerlei designs en trendy oorringen zijn binnenkort allemaal in onze shop te vinden. Allemaal gemaakt van zilver of verguld zilver.

Onze favoriet zijn vooral de toffe oorsieraden met een mooie, matte finish. Of de oorhangers met organische vormen, hoe mooi zullen deze staan bij jouw outfit? Hieronder laten we alvast een paar mooie oorbellen zien. Heb jij een voorkeur? Laat het ons weten! Check onze socials, zodra de eerste collectie online staat droppen we daar een berichtje!

Edit: de eerste reeks Alfabet Oorbellen staat nu online! Shop ze hier